Doarpskeamer

De doarpskeamer is te bereiken via email: Protected email address

De doarpskeamer:
Is een ontmoetingsplek voor iedereen. Vind je het leuk om (nieuwe) mensen te ontmoeten? Kom dan langs in de doarpskeamer!
Hier kun je terecht voor een bakje koffie of thee. Even een praatje maken, een boek lezen, deelnemen aan een activiteit… het kan allemaal in de dorpskamer. Aanmelden is niet nodig en je mag geheel zelf bepalen wanneer, hoe laat en hoe lang je langskomt.
Bij binnenkomst wordt je ontvangen door een enthousiaste vrijwilliger. Deze voorziet je van een bakje koffie of thee en maakt een praatje met je.
Heb je ingewikkelde post ontvangen, weet je niet wat je met de boze buurvrouw aan moet, wil je vrijwilligerswerk doen, zit je in de knel met je financiën? Waar je ook tegenaan loopt of nieuwsgierig naar bent, de vrijwilliger kan je altijd verwijzen naar de sociaal werker die met je meedenkt.

Het Sociaal Dorpenteam van Amaryllis is tijdens de openingstijden van de Doarpskeamer Nij Baarderadiel aanwezig. Medewerkers van Amaryllis kunnen u helpen bij ondersteuningsvragen.
Indien je liever rechtstreeks contact opneemt om eventueel een afspraak in te plannen kan dat uiteraard ook. Bel naar Amaryllis via 058 303 0400. Samen wordt gekeken wat het best bij jou past.

Openingstijden doarpskeamer
• Dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur
• Donderdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur


Locatie: MFC Wjukken, Om’e Terp 21, 9022 BD Mantgum