MFC Wjukken
Openingstijden:
De Wjukken is overdag en 's avonds open als er activiteiten zijn. Loop dan gerust binnen, u kunt een kopje koffie bij één van de vrijwilligers halen. Als er geen activiteiten gepland zijn is de Wjukken overdag en 's avonds gesloten.

Telefoon: 058 250 1750
Voor reserveringen en informatie over verhuur bel: 06 20 19 19 71 (Marina Dolstra en Karin van Beest) of stuur een mail naar Protected email address

KVK-nummer: 41005696
Bank: NL38RABO0330736973, Stichting Wjukken
BTW-nummer: NL8067.33.858.B.01

MFC Wjukken is een voorziening van en voor alle bewoners van Mantgum! Meer dan honderd vrijwilligers zorgen ervoor dat het mfc Wjukken een goed draaiende organisatie is. Het is beschikbaar voor elk moment dat bewoners elkaar willen ontmoeten: familiefeest - poppeslok - verjaardagsfeest - afscheidsdienst - vergadering – zang – toneel – enz.

De naam van het gebouw verwijst naar de vorm: twee vleugels (Wjukken), ontworpen door architect G. Brouwer. Om het nog mooier te maken heeft Hein Mader met de vrijwilligers en dorpsinwoners op het plein voor het MFC Wjukken het kenmerk van Mantgum – de zwaan- in steen gelegd: de afsluiting van de inzamelingsactie: “Mantgum draagt een steentje bij”.

De vrijwilligers hebben niet alleen het gebouw grotendeels zelf gebouwd; ook nu zorgen zij ervoor dat het MFC Wjukken een goed draaiende organisatie is. Iedereen kan zelf aangeven welke taak het beste bij hem/haar past.